Home  /  ВИДЕО  /  Current Page

Христина попита: „Научи ме как…“

Любителски курсове по грим за обща употреба от grimiram.com ;)

Христина е уверена и много позитивна млада дама, майка на чудесно момченце. С желание да усъвършенства себе си с нови познания и умения тя мепотърси (след препоръка) и пожела да се впусне в приключението с гримовете.

Започнахме с десет часа, пет дни по два часа, и бях очарована от нейното желание и жажда за знания. Напредна много бързо и резултатите вече са налице. Вече има свои собствени вълшебни пръчици, свой звезден прах и магията на умението да се гримираш наистина добре с професионални трикове и тайни.
Тя сподели своите впечатления така:

„Гримът за мен винаги е бил забавление, „аксесоар” към визията, или просто начин да релаксираш. За първи път се докоснах до професионални гримове и четки по време на курса по грим с Ангелина. Тогава разбрах, че гримът е повече от забавление, гримът е изкуство! Научих доста важни и основни похвати в грима, научих се да боравя смело с цветовете и да бъда креативна, и най вече придобих умения да гримирам себе си, други хора значително по-добре. Благодаря на Ангелина за знанията и уменията които ми даде!“

И ти ли имаш желание за грим урок? Попитай ме, ще ти отговоря на драго сърце!

Related Posts :

Оставете вашия коментар